Crna kronika ZARADA OD 130 TISUĆA KUNA

Podignute optužnice protiv pet dilera kokaina

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je optužnicu protiv pet hrvatskih državljana zbog zloporabe opojnih droga i sumnje na preprodaju kokaina, a uhićeni su u akciji šibensko-kninske Policijske uprave pod nazivom Karika

Riječ je o akciji koja je provedena od srpnja prošle godine do siječnja ove godine, kada je prekinut lanac preprodaje kokaina na području Šibensko-kninske županije.

Kako je priopćeno na službenim internetskim stranicama, Županijsko državno odvjetništvo na Županijskome sudu u Šibeniku podiglo je optužnicu protiv 45-godišnjega M. B., 42-godišnjega N. C., 36-godišnjega D. P., 51-godišnjega V. V. i 35-godišnjega M. Š. zbog kaznenih djela zloporabe opojnih droga.

'Okrivljenome M. B. stavlja se na teret da je od srpnja 2008. do siječnja 2009. godine u Šibeniku većem broju osoba prodavao opojnu drogu kokain za 600 kuna za jedan gram, te je zaradio oko 130.000 kuna', stoji u priopćenju. Dodaje se da se okrivljenike N. C. i D. P. tereti da su kokain kupovali od M.B. i prodavali ga većem broju osoba.

V. V. se tereti da je posredovao u kupoprodaji kokaina te za posjedovanje te droge, za što se tereti i M. Š., navodi se u priopćenju Županijskoga državnog odvjetništva.

Sud je prihvatio zahtjev za produljenje pritvora M. B. i N. C. te je ukinuo pritvor V. V., zbog čega se Županijsko državno odvjetništvo žalilo.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još