STRAVA U PINEZIĆIMA

Onesvijestio prijatelja komadom drveta pa ga bjesomučno izbo nožem

14.11.2011 u 15:17

Bionic
Reading

Alen Bičić (27) iz Penezića sumnjiči se da je svog prijatelja Denisa Radolovića (29) iz Marčane u subotu oko 13.30 sati izbo nožem u garaži uz obiteljsku kuću Bičićevih nakon što ga je onesvijestio udarcem po glavi komadom drveta

Prema neslužbenim informacijama, Radoloviću je zadao nožem tridesetak uboda u prsa i vrat, a nakon okrutnog ubojstva Bičić je kanio počiniti samoubojstvo, u čemu ga je navodno spriječio otac. Alen i Denis bili su najbolji prijatelji, a kobnog dana našli su se zbog popravka bicikla u garaži. Mladići su se u garaži sukobili, a što je motiv nevjerojatnog izljeva bijesa da je Alen najboljem prijatelju gnjevno zadao toliko teških rana, policija i Državno odvjetništvo za sada još ne otkrivaju javnosti.

Kako je izvijestila PU istarska, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva, policija je u subotu uhitila 27-godišnjaka iz Pinezića.

Uz nazočnost zamjenice Županijske državne odvjetnice Mirjane Zenzerović policija je obavila očevid. Utvrđeno je kako je u subotu oko 13.30 sati u garaži obiteljske kuće u mjestu Pinezići Alen Bičić udario po glavi Denisa Radolovića iz Marčane komadom drveta, nakon čega mu je nožem zadao više ubodnih rana po tijelu, zbog kojih je Radolović preminuo.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 27-godišnji Bičić je jučer u poslijepodnevnim satima predan sucu istrage Županijskog suda u Puli, izvijestila je PU istarska.