Crna kronika KOD SINJA

Prijavila muža da ju je uzastopno silovao

Tridesetogodišnjakinja, udata na sinjskom području, za silovanje je prijavila svoga 50-godišnjega muža. Policija ga je privela krajem prošlog tjedna, a Državno odvjetništvo u Splitu ga je pustilo. Pokrenuta je istraga, a suprugu je određena mjera opreza zabrane pristupa i kontaktiranja sa ženom.

Ona je rekla kako ju je suprug u pijanom stanju tijekom sat i pol vremena silovao čak pet puta. On negira nasilje i alkoholiziranost. Tvrdi da je bio trijezan. Rekao je da su vodili ljubav sporne večeri dva puta, ali da je seks među njima bio dragovoljan.

Par se vjenčao prije manje od pola godine. Ona je otočanka i došla je živjeti kod supruga, u malo mjesto pored Sinja, gdje se bavi stočarstvom, odnosno drži ovce. No, sudeći po pričama u mjestu, od samoga početka u braku im nisu cvjetale ruže. Nedugo nakon vjenčanja, mladenka je otišla. Navodno je tijekom cijeloga ljeta radila kao konobarica u više mjesta po obali. Suprug ju je tražio, nazivao i nagovarao je da se vrati. Nije htjela, a nakon jednog od poziva prijavila ga je za prijetnju.

Turistička sezona je završila, ostala je bez posla i odlučila se vratiti mužu. Ali, i drugi pokušaj zajedničkog života je propao. Okončan je prijavom za silovanje. Što se točno događalo sporne noći, utvrdit će istraga.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još