STRAVIČAN ZLOČIN

Ubojica nevjenčane supruge iz bolnice doveden u DORH

27.10.2011 u 19:24

Bionic
Reading

Igor Sertić (40), osumnjičen za kazneno djelo ubojstva nevjenčane supruge Ivanke Brcković (33), doveden je danas u pratnji policajaca iz sušačke bolnice pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s kolegama III. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad Sertićem, koji je, kako je danas priopćeno iz policije, usmrtio 33-godišnjakinju s područja Suhopolja.

Rukama ju je zadavio, podsjetimo, u noći s petka na subotu, 22. listopada, u unajmljenom stanu u Bakru, gdje su zajedno živjeli oko godinu dana. Sertić se nakon toga izrezao oštrim predmetom po rukama i tijelu, no njegove su ozljede bile samo površinske, pa se do danas već oporavio.

U subotu ujutro sam je nazvao policiju, koja je odmah, zajedno s vatrogascima, liječnicima Hitne medicinske pomoći i vlasnicom stana ušla u stan. Tijelo mrtve žene pronađeno je na krevetu, a cijeli je stan bio okrvavljen.

Par iz Slavonije u Bakru je živio tajanstveno, pa zgroženi susjedi nisu puno mogli reći o njima niti su po ičemu mogli naslutiti da se u tom stanu dogodio stravičan zločin. Oboje su svoje obitelji, majke, supružnike i djecu ostavili u Suhopolju, no ubijenoj je ženi obitelj nedostajala, pa joj se željela vratiti. Upravo je planiranje njezinog odlaska mogući motiv ubojstva.