U ROVINJU

Uhvatio djevojku za stražnjicu pa dobio batine i zatvor

24.10.2011 u 13:52

Bionic
Reading

Tučnjava dvojice muškaraca, koja je izbila u petak oko 22.30 sati u rovinjskom ugostiteljskom objektu u Ulici Joakima Rakovca, okarakterizirana kao narušavanje javnog reda i mira, dobila je epilog na Prekršajnom sudu gdje je jednom od sudionika radi drskog ponašanja izrečena kazna zatvora u trajanju od 15 dana, dok je drugom novčanik lakši za 750 kuna

Naime, policija je utvrdila da je do narušavanja javnog reda i mira došlo tako da je 27-godišnjak iz Rovinja uhvatio za dio tijela, to jest stražnjicu, svoju 20-godišnju sugrađanku, koja se u kafiću nalazila s društvom. Nakon što su mu njezini prijatelji prigovorili radi ponašanja, 27-godišnjak se udaljio iz objekta, ali se nakon pola sata ponovno vratio te se fizički sukobio s jednim od muškaraca iz djevojčinog društva, 30-godišnjakom iz Rovinja. Dvojica su sugrađana razmijenila više udaraca po glavi i tijelu u samom objektu i ispred njega, pri čemu je 30-godišnjak lakše ozlijeđen.

Kako je izvijestila PU istarska, utvrđeno je da su obojica bili pod utjecajem alkohola te je protiv njih, prema Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, podnijet optužni prijedlog. Na Prekršajnom sudu u Rovinju, 27-godišnjaku je radi drskog ponašanja izrečena kazna zatvora u trajanju od 15 dana, dok je 30-godišnjaku radi narušavanja javnog reda i mira izrečena novčana kazna u iznosu od oko 750 kuna.