IZGUBILA SE U ŠUMI

Kerumovu kći Nevu tražili rendžeri po Papuku

20.10.2011 u 09:15

Bionic
Reading

Nakon dvosatne pretrage šireg područja oko poznatog slavonskog izletišta Jankovac na Papuku sinoć oko 19 sati policija i rendžeri Parka prirode Papuk pronašli su dvoje mladih Splićana koji su se izgubili u papučkim šumama

Prema neslužbenim izvorima 21-godišnja Neva Kerum kćerka splitskog gradonačelnika Željka Keruma i njezin vršnjak Ante Vukorepa jučer su oko podne stigli na Jankovac a po svemu sudeći mladi Splićani su napustili obilježenu poučnu stazu i izgubili se u šumi i papučkim vrletima. Nakon višesatnog lutanja, kada sami nisu uspjeli pronaći stazu do planinarskog doma, mobitelom su potražili pomoć, piše Večernji list.

Oko 17 sati u potragu za nestalima krenuli su orahovački policajci i rendžeri Parka prirode Papuk . U traganje su bili uključeni i pas tragač 'Scuby' i rendžer Stjepan Gal koji su, više od pet kilometara dalje od planinarskog doma Jankovac, nedaleko izvora riječice Velika Radetina, u mraku pronašli već umorne mlade Splićane koji se nakon ove nesvakidašnje avanture osjećaju dobro.