PAO DILER

Riječanin uhvaćen heroinom

17.10.2011 u 18:11

Bionic
Reading

Policajci Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske uhvatili su u Rijeci 29-godišnjeg mladića s više od pola kilograma heroina, priopćeno je danas na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova (MUP)

Policija je 29-godišnjeg Riječanina zatekla u subotu na području riječkog naselja Krnjevo s ukupno 544 grama heroina te ga privela na kriminalističko istraživanje, a pronađena droga je oduzeta.

Prema cijeni grama heroina na ilegalnom tržištu, procjenjuje se da je vrijednost ove količine zaplijenjenog heroina na ilegalnom tržištu najmanje 272 tisuća kuna.

Također po nalogu suca istrage Županijskog suda u Rijeci pretražen je stan 29-godišnjeg Riječanina te je pronađena i oduzeta digitalna vaga, nekoliko tableta Suboxone te drugi predmeti.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je navedenu drogu posjedovao radi daljnje prodaje konzumentima s područja Primorsko-goranske županije. Mladić je doveden pritvorskom nadzorniku te slijedi kaznena prijava radi kaznenog djela zlouporabe opojnih droga.