Crna kronika ZLOČIN U VUKOVARU

Otkriven supočinitelj ubojstva 29-godišnjaka

Glasnogovornik vukovarsko-srijemske Policijske uprave Luka Barunčić izvijestio je večeras na konferenciji za novinare da je u vezi s ubojstvom 29-godišnjeg Vukovarca u noći sa 7. na 8. listopada utvrđen i supočinitelj koji ga je ubio zajedno s pokojnikovom 28-godišnjom suprugom

Jučer nešto prije 18 sati policijski službenici Uprave kriminalističke policije beogradske Policijske uprave, Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije, uhitili su, a zatim i ispitali osumnjičenoga 32-godišnjeg državljanina Republike Srbije s područja Zemuna, koji je tom prilikom priznao da je supočinitelj kaznenog djela, rekao je Barunčić.

Po njegovim riječima, očekuje se da će uhićeni 32-godišnji supočinitelj teškog ubojstva u Vukovaru u utorak biti priveden istražnome sucu Okružnog tužiteljstva u Beogradu.

'Sve daljnje procesuiranje dvoje supočinitelja kaznenog djela provodit će DORH u suradnji s Javnim tužiteljstvom Republike Srbije', rekao je Barunčić ne navodeći u kakvom su odnosu supočinitelj i 28-godišnja supruga ubijenoga koja je uz kaznenu prijavu privedena u Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još