Crna kronika NESLAVNI REKORD

Vozio moped s više od 4,5 promila u krvi!

Nemalo su bili iznenađeni međimurski policijski službenici kad su u nadzoru prometa zaustavili vozača mopeda bez registracijskih oznaka na kolniku ceste između Brezovca i Jurovca. Naime, budući da je 44-godišnjak iz Kapelščaka pokazivao znakove pijanstva, prišlo se mjerenju njegove alkoholiziranosti i tom je prilikom utvrđena količini alkohola od čak 4,59 g/kg

Usprkos tome, i dalje je namjeravao voziti moped, pa mu je određena zaštitna mjera smještaja u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola, a protiv njega slijedi optužnog prijedlog Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Dok je mopedist vjerojatno pukom srećom izbjegao prometnu nesreću, to nije bio slučaj kod 33-godišnjaka, iako je kod njega izmjerena tri puta manja koncentracija alkohola. Naime, na kolniku županijske ceste između Gornjeg Mihaljevca i Macinca dogodila se prometna nesreća u kojoj je 33-godišnjak iz Trnovca osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka zbog neprilagođene brzine vozilom sišao van kolnika u šumu gdje je udario u drvo. Bio je pod utjecajem alkohola u količini od 1,22 g/kg.

Vozilom hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezen je 23-godišnji putnik kojem je utvrđena teška tjelesna ozljeda.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još