POTRAGA ZA CRVENOKOSOM

Krivotvorene dolare ostavila na pultu mjenjačnice

08.09.2011 u 17:54

Bionic
Reading

Nepoznata ženska osoba jučer je oko 14 sati u mjenjačnici u Poreču pokušala promijeniti 300 dolara, za koje se sumnja da su krivotvoreni

Istarska policija traga za ženom u dobi oko 30 godina, visine oko 170 centimetara te duge, kovrčave crvene kose i plavih očiju, koja je na sebi imala dekoltiranu crvenu majicu, kratkih rukava i kratke hlače, svijetle boje, a komunicirala je na talijanskom jeziku, dijalektom sjeverne Italije.

Naime, postupajući po dojavi građana, porečka policija utvrdila je kako je za sad još nepoznata crvenokosa žena jučer u mjenjačnici u Ulici Mate Vlašića pokušala promijeniti tri novčanice od 100 dolara, no nakon što je od nje zatražena osobna iskaznica, pobjegla je iz mjenjačnice, ostavivši pritom novčanice na pultu, izvijestila je PU istarska.

Policija ujedno poziva građane na pojačani oprez te da se, ukoliko sumnjaju da posjeduju krivotvorene novčanice dolara, obrate banci ili drugoj ovlaštenoj novčarskoj instituciji. Također, sve korisne informacije mogu se proslijediti na telefon 192, e-mail istarska@policija.hr, a građani mogu i osobno pristupiti u policijsku postaju.