SULUDA VOŽNJA RIJEKOM

Klinci se zabili autom u zid, a ozlijeđenog prijatelja ostavili

02.09.2011 u 13:58

Bionic
Reading

Maloljetnik, koji je noćas mrtav-pijan upravljao automobilom u Rijeci bez položenog vozačkog ispita, a u autu su bile još četiri maloljetne osobe, zabio se vozilom u zid. On i trojica neozlijeđenih napustili su mjesto nesreće te prijatelja koji je zadobio teške tjelesne ozljede ostavili u skršenom vozilu

U suludu vožnju Škodom Felicijom mladići su se s Krimeje prema centru grada uputili oko dva sata i deset minuta. Dolaskom ispod željezničkog podvožnjaka na Piramidi, maloljetni vozač nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima i stanju kolnika te je vozilom udario u betonski zid uz desni rub kolnika, a potom i u željeznu zaštitnu ogradu.

Kada se vozilo zaustavilo, četverac je napustio mjesto nesreće i ostavio ozlijeđenog prijatelja u njemu. No policija im je vrlo brzo ušla u trag, a mladića koji je upravljao vozilom i zadržala. Izmjereno mu je čak 2,22 promila alkohola.

Maloljetnik, ostavljen u vozilu, prevezen je u sušačku bolnicu gdje su liječnici utvrdili da je u nesreći zadobio teške tjelesne ozljede.