Crna kronika IEGALNI PRELAZAK GRANICE

Pakistanac ušao u Hrvatsku vlakom pa poginuo iskačući van?

Tijelo nepoznate mrtve osobe, koja je, pretpostavlja se, ilegalno ušla u Hrvatsku, pronađeno je jutros oko 7 sati uz prugu između Cerne i Gradišta. Samo sat vremena ranije na autobusnoj stanici u Cerni policija je pronašla tri, kako neslužbeno doznajemo, pakistanska državljanina

Policija je vrlo brzo Pakistance povezala s mrtvom osobom, a pretpostavlja se kako su, nakon ilegalnog ulaska u Hrvatsku vlakom, na dionici između Cerne i Gradišta, iskočili iz vlaka pri čemu je za sada nepoznata osoba poginula. Pakistanski državljani pronađeni na autobusnoj stanici imali su ozljede po glavi i tijelu te su odmah prevezeni u vinkovačku bolnicu.

'Još uvijek nemamo potvrdu naših pretpostavki jer je komunikacija s pronađenima vrlo teška i čekamo dolazak prevoditelja', objasnio je Luka Barunčić, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske.

Pronalazak mrtvog tijela policiji je prijavio strojovođa vlaka koji vozi na relaciji Vinkovci - Županja. Mjesto pronalaska mrtve osobe je nepristupačno te se na zna kada će početi policijski očevid.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još