Crna kronika SULUDI POTHVAT

Nije htio čekati prijevoz pa je otplivao od Vira do Paga

Nakon koncerta Jelene Rozge na Viru po skupinu mladića trebao je automobilom stići otac jednoga od njih i prevesti ih u Povljanu na otoku Pagu. No, 21-godišnjaku se na Viru nije dalo čekati prijevoz automobilom pa je skočio u more i uputio se plivajući do Paga

'Policijski službenici PU zadarske noćas su tragali za 21-godišnjakom s Paga, čiji je nestanak prijavio njegov otac oko tri sata ujutro. Mladić je s društvom bio na Viru te se plivajući uputio prema Pagu. U 4.10 sati mladića je u Povljani na Pagu pronašao policijski službenik Postaje pomorske policije Zadar', istakli su iz zadarske policije.

U potragu za mladićem koji je preplivao od Vira do Povljane na Pagu uputile su se brodovima policija i Lučka kapetanija, a policija i mještani tragali su na kopnu.

Navodno su i mještani Povljane već bili spremni isploviti ribaricama u potragu za 21-godišnjakom, no njega je, kako su nam rekli u policiji, vjerojatno odmah nakon što je s Vira doplivao do Povljane kod ribarske lučice pronašao policajac iz Povljane.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još