STRAVA U OMIŠU

Ubio ljubavnicu pred očima njezine djece

28.08.2011 u 12:06

Bionic
Reading

Brutalno ubojstvo i pokušaj samoubojstva potresli su Omiš u subotu navečer: život je izgubila 37-godišnja Nataša Božić, koju je hicima iz lovačke puške usmrtio 62-godišnji ljubavnik Milan K. On je potom pokušao ubiti i sebe, no zadobio je tek teške ozljede lica

Policija je gotovo cijelu noć držala pod blokadom zgradu u Vukovarskoj ulici, gdje se odvijala prava drama. Kako doznajemo, Nataša je ondje tek nekoliko mjeseci živjela u podstanarskom stanu, nakon što se razvela od supruga. Navodno je svomu ljubavniku objavila da i njega namjerava ostaviti, što je vrlo teško podnio: ujutro je nazvao policiju i najavio samoubojstvo, pa je priveden i proslijeđen na liječnički pregled, a liječnica mu je prepisala lijekove za smirenje i pustila ga kući. Istog dana izazvao je tragediju.

Nataša je ubijena pred očima svoje dvoje malodobne djece, o kojoj je brigu preuzeo Centar za socijalnu skrb. Splitska policija i istražni sudac pronašli su oružje kojim je počinjeno ubojstvo te nastavljaju istragu slučaja. Milan B. hospitaliziran je u splitskoj bolnici.