Crna kronika NAĐENA NAKON SEDAM SATI

19-godišnjakinja otišla u šetnju te se izgubila u šumi

U subotu se u šumi Petnja izgubila 19-godišnja djevojka. Sama je mobitelom nazvala policiju, a potraga za njom trajala je satima, do dugo u noć

Nekoliko mladih Brođana krenulo je u subotu na kampiranje u šumu Petnja u Završju. Iz društva se izdvojila 19-godišnjakinja koja je željela malo prošetati šumom. Šetnja se pak pretvorila u noćnu moru, kada je djevojka shvatila da se izgubila u gustoj šumi. Sa sobom je, nasreću, ponijela mobitel te je odmah nazvala policiju, no ni po čemu se nije mogla orijentirati te policajcima nije znala reći gdje se nalazi.

U potragu za 19-godišnjakinjom stoga je odmah krenuo i područni šumar te pripadnici Gorske službe spašavanja i AIR Softa Slavonija. Potraga je trajala gotovo sedam sati. Djevojku su oko 23 sata, po mrklom mraku, u drugom predjelu šume daleko od kampa, pronašli šumar i pripadnik GSS-a.

Zbog brojnih ogrebotina koje je zadobila, dok se lutajući šumom provlačila kroz grmlje, policajci su je prevezli na ukazivanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu, nakon čega je puštena kući. Zahvaljujući mobitelu putem kojeg je za čitavo vrijeme potrage kontaktirala s policajcima, djevojka je uspjela ostati pribrana, te je šumska avantura prošla bez većih posljedica.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još