MEĐIMURSKI LOPOVI

Ukradene četiri tone luka i dječja kolica

11.08.2011 u 11:24

Bionic
Reading

Krađa konzumnog luka izdvaja se između desetak krađa zabilježenih u protekla 24 sata u Međimurju

Nepoznati je počinitelj s parcele 49-godišnjeg muškarca u polju zvanom Kuršanski lug kod Kuršanca otuđio oko četiri tone konzumnog luka. Materijalna šteta iznosi, kako su izvijestili iz PU međimurske, više od deset tisuća kuna.

Nadalje, iz kuće 60-godišnjakinje u koju je ušao uz pomoć originalnog ključa skrivenog ispod tegle nepoznati je počinitelj otuđio mobitel, a zatim je kroz slabo osigurana balkonska vrata ušao u dom 62-godišnjaka iz kojeg je uzao strani novac i bon za mobitel. Zabilježena je i krađa dječjih kolica 31-godišnjakinje koja ih je ostavila ispred stubišta stana, dok je u Donjoj Dubravi iz kavane ukradeno piće, cigarete te novac iz glazbenog aparata, a iz vikend-kuće na obali dravskog jezera u Gornjem Kuršancu nepoznati je počinitelj nakon provaljivanja ukrao ribički pribor vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Za krađu navigacijskog uređaja, MP4 playera, auto punjača za mobitele i sunčanih naočala iz automobila zagrebačkih registracijskih oznaka parkiranog u čakovečkoj Ulici Valenta Morandinija policija sumnjiči 20-godišnjaka i dvojicu 15-godišnjaka koji se također sumnjiče i za provalu u pekaru u istoj ulici iz koje nisu ništa otuđili.