Crna kronika KAKO SE O(T)PUŠTAJU ŠVICARCI

Na more s travom, hašišem, LSD-om, ecstasyjem i gljivama

Sve veća je lepeza opojnih droga koju granična policija pronalazi kod mladih turista koji iz Mađarske ulaze u Hrvatsku: osim uobičajene marihuane, hašiša, ecstasyja, LSD-a i kokaina, za dane odmora sa sobom nose i halucinogene gljive!

Tako je sinoć na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Goričan II prilikom pregleda kombi vozila trojice Švicaraca u dobi od 32, 24 i 23 godine potonji iz putne torbe izvadio i predao vrećicu ispunjenu halucinogenim gljivama težine 17,6 grama, vrećicu s marihuanom težine 5,6 grama te staklenu bočicu sa sadržajem tekućine LSD-a.

I najstariji od trojice Švicaraca imao je u svojoj torbi halucinogenih gljiva, 13 grama. Uz to, izvadio je ecstasyja težine 0,9 grama te dva grumena hašiša težine 2,9 grama, dok je 24-godišnjak iz putne torbe izvadio i dragovoljno predao jedan grumen hašiša težine 1,5 grama.

Budući da je testiranjem potvrđeno da se u svim slučajevima radi o opojnim drogama, protiv trojice švicarskih državljana na čakovečkom je Prekršajnom sudu proveden prekršajni postupak, dok će se kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu podnijeti redovnim putem.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još