Crna kronika GUŽVE NA CESTAMA

Kod Crikvenice se prevrnuo teretnjak

Zbog prometne nesreće na 34. kilometru autoceste A1 promet u smjeru mora teče usporeno

Zbog prometne nesreće na 34. km autoceste A1 promet u smjeru mora teče usporeno, a sporije, u koloni koja se kreće, vozi se i na dionici od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do čvora Maslenica.

Promet na većini cesta u smjeru mora, posebice na autocestama, naplatnim postajama i graničnim prijelazima pojačan je. Iz HAK-a javljaju i da zbog prevrnutog teretnog vozila promet teče jednim trakom na Jadranskoj magistrali (D8) između Crikvenice i Novog Vinodolskog.

Usporeno se vozi zagrebačkom obilaznicom od čvorova Ivanja Reka i Jankomir prema naplati Lučko, te autocestom od Zagreba prema Bosiljevu. Zbog kolone od oko 2,5 km na naplati Vrgorac, vozila se preusmjeravaju na naplatu Ravča.

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti te na autocestama A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, A2 između Zaboka i Zaprešića, te na A3 od Novske do Velike Kopanice.

Promet je pojačan i na granicama; u oba smjera na graničnim prijelazima Kaštel i Bajakovo, te na ulasku na Bregani, Macelju, Plovaniji, Pasjaku, Rupi i Karasovićima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još