Crna kronika MLAD I HRABAR

Policajac pokušao spriječiti tučnjavu pa ga napali gosti kafića

  • Autor: tportal.hr
  • 27.7.2011 9:55:44
  • 27.7.2011 9:36:39

Iako nije bio na dužnosti, mladi policajac sa županjskog područja pokušao je smiriti tučnjavu u kafiću u Šiškovcima pa su ga gosti napali i pretukli

Narušavanje javnog reda i mira, koje se u noći na utorak dogodilo u kafiću u Šiškovcima, selu u županjskom kraju, završilo je napadom na mladog policajca koji je odlučio smiriti 'vesele', ali i nasilne goste.

Policija je izvijestila da se oko dva sata dogodila tučnjava koju je pokušao smiriti 22-godišnji službenik Policijske uprave vukovarsko-srijemske. I on se, kao gost, nalazio u kafiću, a kad je vidio da su stvari u ugostiteljskom objektu izmaknule kontroli, odlučio se staviti u službu. To se nije svidjelo sudionicima sukoba pa su fizički nasrnuli na njega zadavši mu lake tjelesne ozljede.

Napadači na policajca – u dobi od 16, 20, 22 i 27 godina i svi iz Šiškovaca - kazneno su prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Županji zbog napada na službenu osobu. Osim njih, prijavljen je 28-godišnjak iz Cerne zbog sudjelovanja u grupi koja je napala službenu osobu.

Sva petorica će i prekršajno odgovarati zbog kršenja javnog reda i mira.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još