TEŠKE TJELESNE OZLJEDE

Oca pretukao metalnim predmetom

24.07.2011 u 13:28

Bionic
Reading

U zagrebačkoj Dubravi jučer je 27-godišnjak metalnim predmetom napao i lakše ozlijedio svog 49-godišnjeg oca, zbog čega ga je policija uhitila i kazneno prijavila za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda, izvijestila je danas PU zagrebačka

Policija je utvrdila da su se u obiteljskoj kući otac i sin u alkoholiziranom stanju prvo posvađali, a zatim i fizički sukobili, pri čemu je 27-godišnjak metalnim predmetom ocu nanio lakše ozljede (posjekotine) po ruci i glavi, namjeravajući ga, kako kažu u policiji, teže ozlijediti.

Ocu je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, a njegov je sin, koji je od ranije poznat policiji uglavnom zbog imovinskih delikata, uhićen i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja odveden u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.

Zagrebačka policija izvijestila je i da je 21-godišnji vozač sinoć oko 21,45 sati u Sesvetama, na pješačkom prijelazu na raskrižju Gupčeve i ulice Đ. Hercega, zbog neprilagođene brzine Fordom Fiestom naletio na dvije maloljetne pješakinje i teško ih ozlijedio.

Liječnička pomoć je 16-godišnjakinji i 17-godišnjakinji pružena u KBC Rebro i KB Dubrava.