SPASIO SE SKOKOM IZ JUREĆEG AUTA

Utjerivač dugova istukao pa pokušao oteti dužnika

22.07.2011 u 16:56

Bionic
Reading

Scenarij ravan onom iz akcijskih filmova odigrao se jučer oko 6 sati ujutro kod željezničke stanice u Pakracu. Bijesan što mu 37-godišnjak ne vraća novac koji mu duguje, 46-godišnjak je odlučio nasiljem izravnati račune te utjerati dužniku strah u kosti

Kada je 37-godišnjak vozilom stigao do pružnog prijelaza, 46-godišnjak mu je svojim automobilom prepriječio put, dok je drugi automobil stalo iza njegova vozila kako bi ga spriječio u pokušaju bijega. Nakon što su opkolili 37-godišnjaka, njegovom je automobilu prišao ljutiti muškarac kojemu duguje novac. Otvorio je vrata automobila, izudarao vozača šakom u glavu te mu rekao da se premjesti na suvozačevo mjesto.

Nakon što je 46-godišnjak sjeo za upravljač njegova automobila i krenuo, iako pretučen i u šoku, 37-godišnjak se ipak snašao te je u vožnji iskočio iz vozila i pobjegao. U strahu od moguće daljnje odmazde, odmah je pozvao policiju te ispričao čitav događaj. Protiv 46-godišnjeg utjerivača duga, koji je tjelesno napao i protupravno oduzeo slobodu kretanja 37-godišnjaku, slijedi kaznena prijava. Prijeti mu kazna od tri mjeseca do godinu dana zatvora.