NESREĆA NA CESTI D-38

Fiat u vožnji pao s prikolice na Opel – stradala obitelj

22.07.2011 u 15:10

Bionic
Reading

Mladi se vozač odlučio na nesvakidašnji način prijevoza automobila. Na svoj Fiat Bravo priključio je prikolicu na koju je potom utovario drugi Fiat Bravo

Zbog preopterećenosti automobil, koji nije bio niti dobro pričvršćen, u vožnji je ispao s prikolice te je pao na Opel u kojemu je teško stradao 42-godišnji vozač, a ozlijeđeno je i troje suputnika.

Bizarna prometna nesreća dogodila se jučer, oko 19.05 sati, na cesti D-38, između mjesta Blacko i Vesela u Požeškoj županiji. Uslijed preopterećenosti i nedovoljno pričvršćenog automobila koji je prevozio na prikolici, 23-godišnji vozač Fiat Brava bjelovarskih registracijskih oznaka izgubio je nadzor nad upravljačem.

Nakon toga je Fiat Brava ispala s prikolice te udarila u Opel austrijskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 42-godišnjak. U Opel je potom udarila i Dacia, za čijim je upravljačem bio 30-godišnji vozač.

U razlupanom Opelu ozlijeđeno je dvoje djece, od kojih jedno ima tek dvije, a drugo 15 godina, te njihova 33-godišnja majka. Najteže je pak prošao 42-godišnji vozač Opela koji je zadobio teške ozlijede glave te se, kako doznajemo, bori za život.

Protiv 23-godišnjaka slijedi kaznena prijava za kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.