TROJE OZLIJEĐENIH U SUDARU

Od siline udarca jedan auto završio u moru

15.07.2011 u 13:55

Bionic
Reading

U sudaru dva Audija, slovenskih i vinkovačkih registracijskih oznaka, koji se dogodio u četvrtak oko 16.50 sati na cesti Banjole – Premantura, teško je ozlijeđen 41-godišnji vozač iz Nuštra, dok je dvoje slovenskih državljana u prometnoj nesreći zadobilo lakše ozljede

Do nesreće je došlo kada je vozač Audija vinkovačkih registarskih oznaka u Premanturi započeo skretati ulijevo, a da prethodno nije propustio sva vozila koja su dolazeći iz suprotnog smjera zadržavala smjer kretanja.

'U kritičnom trenutku došlo do kontakta prednjeg desnog dijela njegovog automobila i prednjeg dijela osobnoga automobila marke Audi, slovenskih nacionalnih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 20-godišnji Slovenac. Od siline udara slovenski Audi odbio se udesno izvan kolnika, gdje se zaustavio na stijenama i prednjim dijelom djelomično u moru', izvijestila je PU istarska.

Putnici u slovenskom Audiju, 21-godišnjak i 19-godišnjakinja, lakše su ozlijeđeni i nakon ukazane liječničke pomoći otpušteni iz bolnice, dok je teško nastradali Nuštarac s ozljedom glave zadržan na hospitalizaciji u Općoj bolnici Pula.

Audi koji je dijelom završio u moru izvukli su na kopno pulski vatrogasci.