SUDSKI VJEŠTAK MIJO MILAS:

'On je inteligentan pokvarenjak te moralna bijeda od čovjeka'

11.07.2011 u 12:22

Bionic
Reading

'Nije mi jasno zašto u Hrvatskoj vjeruju da je ta cura ubijena ako nema ni tijela ni svjedoka', izjava Dragana Paravinje kojom je pristao na izručenje Hrvatskoj, ali koja najzornije pokazuje kako se poigrava s policijom i ljudskim sudbinama. Sudski vještak, psihijatar dr. Mijo Milas kaže kako je Paravinja 'proračunat, manipulativan, inteligentan pokvarenjak te moralna bijeda od čovjeka'

Iako je Paravinja opet negirao silovanje i ubojstvo Antonije Bilić ostajući pri svojem ranijem iskazu da je priznanje ubojstva iznuđeno policijskim batinama, Paravinja je očito na izručenje Hrvatskoj pristao siguran da osnove da ga optuže za ubojstvo mlade Drnišanke nema.

'Nema tijela, nema ubojstva', misli si Paravinja dok svakodnevno za bilo kakvim tragom Antonije Bilić traga i do 200 osoba.

'On je jedan tako hladan, ali i pametan čovjek koji je u životu svašta prošao. Prvo priznaje da ju je ubio, no kada vidi da tijelo nije nađeno priznanje povlači. Kako se samo poigrava, igra s ljudskim sudbinama', rekao je Milas za tportal.

'On zna da ako se nađe tijelo da je gotov. No on hazardira, vlada dobro sa sobom i situacijom', tvrdi i zaključuje kako je Paravinja 'moralna bijeda od čovjeka'.

Ovdje možete pročitati vijest sa saslušanja Dragana Paravinje.