STRAVA U LICI

Pokušao ju zaklati pa sebi pucao u glavu

05.07.2011 u 11:29

Bionic
Reading

U ponedjeljak je u Opću bolnicu u Ogulinu kolima hitne pomoći dovezena K. V. (46) iz Otočca s reznim ozljedama vrata, koje je zadobila u Stajnici na području Brinja. Ona je zadržana na liječenju i nalazi se izvan životne opasnosti, a konstatirane su joj teške tjelesne ozljede. Njezin napadač je pokušao suicid, nakon kojeg je s teškim ozljedama glave u kritičnom stanju prevezen u zagrebački KBC Dubrava

U Općoj bolnici Ogulin dežurni kirurg dr. Hasan Nagy kazao je da je žena dovezena u jako teškom stanju. 'Imala je jako veliku reznu ranu s prednje strane vrata i pri tome jako duboku. Uspjeli smo ju stabilizirati, poduzeli smo sve i sad je izvan životne opasnosti, no pod stalnim liječničkim nadzorom', kazao je dr. Nagy.

Kako je izjavila glasnogovornica PU ličko-senjske Kristina Maoduš, u vezu s ozljeđivanjem 46-godišnjakinje dovodi se M. D. (43) iz Stajnice, koji je istog dana između 21 i 22 sata u dvorišnoj zgradi svoje obiteljske kuće pokušao izvršiti samoubojstvo puškom koju je legalno posjedovao.

On je kolima hitne medicinske pomoći Zdravstvene stanice Brinje prevezen u KBC Dubrava u Zagrebu, gdje su mu kvalificirane teške tjelesne ozljede opasne po život. Kako policija još uvijek obavlja kriminalističko istraživanje, neslužbeno se doznaje da su 46-godišnjakinja i 43-godišnjak bili u izvanbračnoj vezi i da je došlo do neslaganja, nakon čega je M. D. nožem po vratu zadao rezne ozljede K. V. Kako doznajemo, M. D. je nakon počinjenog pokušaja ubojstva sebi iz puške pucao u glavu.