UMRO I VOZAČ KOJI JE SKRIVIO SUDAR

Poginuli roditelji i desetogodišnja kći

Bionic
Reading

U teškoj prometnoj nesreći koja se oko 13.20 sati dogodila na državnoj cesti D1 u mjestu Pavlovac nedaleko od Slunja poginule su tri osobe - muškarac, žena i desetogodišnja djevojčica. Tri su osobe teško ozlijeđene dok je 74-vozač koji je skrivio nesreću preminuo je na putu do karlovačke bolnice

Oko 16 sati umrla je i četvrta osoba iz današnjeg sudara dvaju osobnih automobila u Pavlovcu, u blizini Slunja, a još su tri osobe ozlijeđene, među kojima su dva dječaka od pet i devet godina, potvrdila je glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Andreja Lenard.

Po policijskim informacijama, vozač automobila zagrebačkih registracija uzrokovao prometnu nesreću tako što je skrenuo na prometni trak za suprotni smjer kojim je naišao automobil karlovačkih registracija. On je u vozilu bio sam, a identitet mu se još utvrđuje.

Na mjestu nesreće život su izgubili Mile (40) i supruga Biserka (45) Neralić te njihova desetgodišnja kćer. U automobilu je bila i Milina sestra Marija Miškić (36) sa svoja dva sina stara četiri i devet godina, piše Večernji list.Marijin suprug Robert u svibnju prošle godine izgubio je život također u prometnoj nesreći u Vrbovskom. Dvoje njihove djece i tom prilikom bili su s ocem i prošlu svu kalvariju stradavanja. Ovo im je druga nesreća koju su uspjeli preživjeti.

Promet, koji je zbog nesreće bio prekinut od 13,20 sati, normaliziran je u 16,18 sati.