BALKANSKI MONSTRUM

Paravinja silovao još šest djevojaka

29.06.2011 u 11:01

Bionic
Reading

Dragana Paravinju (42) sumnjiči se za još šest silovanja i pokušaja silovanja žena u Republici Srpskoj! Prema saznanjima Pressa, policiji su se počele javljati Paravinjine žrtve koje do sada iz straha nisu prijavile zločine

Paravinja je žene napadao u razdoblju između 1999. i 2002. godine. U to vrijeme živio je na Palama i bio zaposlen na postavljanju krovnih prozora i gromobrana. Posljednja žrtva javila se policiji u petak i kazala kako ju je Paravinja pokušao silovati 2002. godine. Kao i Antoniju Bilić, povezao ju je automobilom, zaustavio vozilo i počeo je dirati po intimnim dijelovima. Kako se žena prepustila nesreći i nije pružala otpor, Paravinja je odustao od silovanja jer nije mogao postići erekciju.

Pet djevojaka koje su, kako tvrde, bile njegove žrtve 2002. još tada su se javile policiji, no zbog nedostatka dokaza ni jedan postupak nije pokrenut. Zanimljivo je i da je većina djevojaka napad opisala na identičan način, odnosno rekle su da ih je Paravinja pokušao ugurati u svoj automobil.