RODITELJI JOŠ VJERUJU DA JE ŽIVA

'Antonija se sigurno borila svim silama'

27.06.2011 u 21:14

Bionic
Reading

Roditelji Antonije Bilić ne vjeruju da im je najmlađa kći ubijena. Još uvijek se nadaju najboljem usprkos svemu što je uhićeni osumnjičenik Dragan Paravinja ispričao

Potreseni roditelji Antonije Bilić ističu da im vjera u Boga pomaže zadržati razum dok se slučaj Antonijinog nestanka ne razriješi, u kojem god smislu to bilo.

'Nadam se, pored svega ovoga... Bojim se i onoga što je ovaj zločinac izjavio, ali ne toliko, u punoj mjeri. Više me vedri ovaj Bog dragi i Duh Sveti i da će se to završiti kako treba', rekla je Milka Bilić za 'Dnevnik' Nove TV.

'Evo, suprug mi je rekao tada - gotovo je. Ja sam pitala što je gotovo. To me malo šokiralo, mene i supruga. Svi su ipak govorili da mu se ne može vjerovati jer on svaki trenutak govori drukčije. Sve to može biti, ali mi zasad ne vjerujemo', zaključila je. Majka Milka se pita kako je uopće mogao i prijeći granicu kao evidentirani kriminalac.

'Uvijek kad bismo stopirale na cesti, ona bi meni rekla, nemoj sad ti, majko, i ovome dizati ruku i stopirati. Onda smo se smijali, sve da mi čovjek u kamionu i stane, ja se ne mogu popeti u taj veliki kamion. I tako smo se smijale', priča Milka Bilić. Antonija nije htjela ulaziti u kamione, a što joj je tad bilo da je ušla u taj, majka ne zna. 'Bit će da je imala vjeru da će je prebaciti tu, pet kilometara do kuće. Mislim da je to, to', dodala je.

'Kad je vidjela da joj nije stao, kako se osjećala dalje, znam da joj nije bilo lako i da joj je bilo grozno. Sreća je što je naš susjed policajac sve vidio jer, da nije vidio, sve bi išlo puno teže i puno sporije', kaže zabrinuta Antonijina majka.

'Ako je Paravinja nju i napadao, ona se borila svim silama jer takav joj je i otac. Ja jesam pričalica, ali sam mekšeg srca i ne bih brzo izgubila živce. Ali nema toga kod nje, ona bi bila u samoobrani čvrsta', uvjerena je Milka Bilić.

Cijeli članak pročitajte na portalu Dnevnik.hr