LJETNI DUGI PRSTI

Na plažama krađe torbica, a Talijan najmodavcu ukrao roštilj

27.06.2011 u 15:03

Bionic
Reading

Osim što su se i ovoga vikenda bavili hvatanjem drskih lopova koji su zajedno s brojnim kupačima uživali na plažama, ali i 'radili', krčki policajci riješili su doista bizarnu krađu – krađu roštilja od najmodavca

Radi se o 38-godišnjem Talijanu koji je odsjeo u kući u Ulici Stanka Vraza u Krku. Prije no što je dao petama vjetra, u subotu ujutro ukrao je iz dvorišta kuće roštilj od nehrđajućeg čelika u vrijednosti oko 4.000 kuna. Policija ga je ipak uspjela pronaći i prijavila ga nadležnom državnom odvjetništvu, a roštilj je vraćen 50-godišnjem vlasniku.

U krađama na krčkim plažama pričinjena je pak materijalna šteta od oko 30.000 kuna. S plaže u Baškoj Slovencu je otuđena torbica, 34-godišnji Zagrepčanin ostao je bez torbe u kojoj je bio mobitel, novčanik i odjevni predmeti, a novčanik s gotovinom i dokumentima otuđen je 24-godišnjaku iz Pazina.

Policija traga i za kradljivcima koji su na plaži u gradu Krku opljačkali njemačke državljane. Dok su se kupali u moru, iz torbe su im, naime, nestali novčanici.