NESTANAK 17-GODIŠNJAKINJE

Priveden vozač kamiona; tvrdi da Antoniju nije vozio!

Bionic
Reading

Policajci su u utorak oko 11 sati u Luci Rijeka uhitili Ogulinca Stevicu Poljančića vozača kamiona bijele kabine i plave cerade u kakav je prema riječima očevidca ušla Antonija Bilić koja je nestala prije osam dana u Drnišu

Osim što kamion odgovara opisu onog koji je na autostopu pokupio nestalu Antoniju, i Stevica nevjerojatno sliči čovjeku s fotorobota, piše Jutarnji list.

'Kamion kakav se traži, ja vozim igrom slučaja. Policija me vidjela u Luci, potom su došli inspektori i odveli me u postaju, gdje sam im predao sve papire koje imam i iz kojih se vidi da sam taj dan kada je djevojka nestala, bio na sasvim drugom dijelu Hrvatske.

Gazda je faksirao račune od cestarine, pa je iz svega bilo vidljivo da sam bio na relaciji Zagreb - Lipik, a ne Drniš - Ogulin. Policiji je bio bitan taj utorak. Pokazali su mi i fotorobot. Nevjerojatno, ista kosa, iste obrve, čak i brada, nedostaje mi i taj jedan zub', rekao je šokirani Stevica Poljančić, koji vozi za poduzeće Masdig, dodajući da su ga riječki policajci pustili nakon četiri sata ispitivanja.

Policija je bila i kod Zlatka Celčića, vlasnika ogulinskog poduzeća Cela Commerce, za kojega je Masdig ključnog utorka obavljao prijevoz. I on je vlasnik prikolice s plavom ceradom i bijelog kamiona.

'Policija je danas bila u mojem poduzeću, zanimalo ih je prometovanje spornog dana , ali je iz dokumentacije bilo vidljivo da nismo bili na području Dalmacije prošlog utorka. Ne mogu točno reći, vozili smo neke daske na području Ogulina', rekao je vlasnik Zlatko Celčić, čije poduzeće često prevozi gipsane ploče s područje Dalmatinske zagore prema Zagrebu i Rijeci, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list.

Policija intenzivno traga za Antonijom Bilić i provjerava sve podatke koje dobiva od građana. Na temelju njih, osim vozača iz Ogulina provjerila je desetak osoba, no ni za jednu nije utvrđena veza s nestankom maloljetne djevojke. Također je utvrđeno odjeća koju je prošlog utorka pronašla u kontejneru na autocesti pokraj tunela Male Kapele ne pripada nestaloj Drnišanki.