NESTALA DRNIŠANKA

Jeste li vidjeli ovu djevojku?

Bionic
Reading

Policijska uprava (PU) šibensko-kninska priopćila je danas da je policijska postaja u Drnišu primila prijavu da se maloljetna djevojka 7. lipnja ove godine udaljila iz Drniša u nepoznatome pravcu te je pozvala građane da, ako bilo što saznaju o nestaloj djevojci, o tomu odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192

Policijska postaja Drniš primila je 7. lipnja oko 8.30 sati ujutro prijavu da se iz Drniša u nepoznatome pravcu udaljila maloljetna Antonia Bilić, rođena 22. veljače 1994. godine, iz sela Kričaka, zaseoka Barišići-Bilići.

Navodi se da je maloljetna djevojka visine oko 175 centimetara, vitke tjelesne građe, duge crne kose, crnih očiju, a u vrijeme nestanka bila je obučena u bijelu majicu kratkih rukava sa sitnim plavim točkicama, plave traperice i tenisice boje zlata, marke Nike.

Policija moli medije da objave fotografiju nestale djevojke koju im je dostavila te da pozovu građane da, ako bilo što saznaju o nestaloj djevojci, o tomu odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili pozovu policiju na broj 192.

Jutarnji list javlja da je, po zadnjim informacijama, signal s njenog mobilnog telefona zabilježen je u Karlovcu istoga dana u 15:40.

Obitelj moli da sve koji imaju informacije o ovoj mirnoj djevojci koja se nikada prije nije udaljavala od doma proslijede najbližoj policijskoj postaji ili se jave obitelji na telefon 095/8600-777.