U ROVINJU

27-godišnjak pretukao dvije starije susjede

08.06.2011 u 16:57

Bionic
Reading

27-godišnji A. B. iz Rovinja u utorak je oko ponoći, nakon verbalnog sukoba, i fizički napao dvije starije susjede u njihovom stanu u Vodnjanskoj ulici. O teškom fizičkom sukobu, u kojem su obje žene ozlijeđene i prevezene u bolnicu, policiju su obavijestili građani koji su čuli zapomaganje brutalno napadnutih žena

'Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 27-godišnjak počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede te će se tijekom današnjeg dana privesti u Istražni centar Županijskog suda u Puli', izvijestila je PU istarska.

Naime, kako je utvrdila rovinjska policija, mladi Rovinjanin došao je u stan starijih susjeda, inače Zagrepčanki, zapodjenuvši svađu. Budući da su im 'dobrosusjedski odnosi' već duže vrijeme narušeni, verbalni sukob je ubrzo eskaliralo u fizički obračun mladog Rovinjanina sa 68-godišnjom i 51-godišnjom susjedom.

Pretučene žene prevezene su u pulsku Opću bolnicu, gdje su starijoj Zagrepčanki konstatirane teške tjelesne ozljede, dok je 51-godišnjakinja nasreću zadobila lakše tjelesne ozljede.

Što je dovelo do narušenih susjedskih odnosa, policija zasad ne iznosi, no navodno su žene počele preuređivati apartman u kojem borave, na što susjedna obitelj, čiji ih je sin napao, nije gledala blagonaklono.