SLAVONSKI BROD

Građani zadržali napasnika koji je djevojku uhvatio za grudi

07.06.2011 u 21:53

Bionic
Reading

Mlada Brođanka jučer se nemalo iznenadila kada ju je u pola bijela dana nasred ulice nepoznati muškarac štakom iznenada zaskočio i uhvatio je rukom za grudi

Sve se odigralo oko 13,30 sati, ispred centralne ljekarne u slavonskobrodskoj Pilarevoj ulici. Nakon bliskog susreta s manijakom, prestravljena 20-godišnjakinja je počela vrištati i vikati, nakon čega joj je u pomoć priskočilo nekoliko prolaznika. Dok su se muškarci 'pozabavili' napasnikom, djevojka je mobitelom pozvala policiju i prijavila nemili događaj.

Građani su zadržali manijaka do dolaska policajaca koji su ga odveli u prostorije policije. Kako neslužbeno doznajemo riječ je o 45-godišnjaku koji je i 1997. prijavljen policiji jer se samozadovoljavao ispred škole.

Kriminalističko istraživanje još nije dovršeno jer se privedeni muškarac žalio na pogoršano zdravstveno stanje zbog čega je prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je i zadržan na liječenju. Po izlasku iz bolnice policija će nad njim nastaviti kriminalističko istraživanje zbog počinjenog kaznenog djela bludnih radnji.