Crna kronika I SEBI JE PRESUDIO

Preminuo ljubomorni ubojica mladog para iz Dubrave

Dubravko Dopuđ (30), koji je prošlog četvrtka pištoljem ubio bivšu djevojku Teu Palić i njezinog dečka Josipa Šestu (18) u zagrebačkom naselju Markuševec, preminuo je u subotu u 13 sati u KB-u Dubrava, piše Večernji list

Podsjetimo, toga dana u 12.15 Dubravko Dopuđ zvani Dudo sjeo je na svoj motor i krenuo u divljački pohod. Slijedio je novopečeni ljubavni par, prijatelja i bivšu djevojku koji su se toga popodneva vozili na skuteru, piše Večernji list.

Josip Šest, maturant Škole za promet, parkirao je motor u svome dvorištu u Dotrščinskoj ulici. Dopuđ ga je pogodio hicima dok je još bio na motoru. Frizersku praktikanticu, učenicu drugog razreda Teu Palić odvukao je u obližnji šumarak. Smaknuo ju je s nekoliko hitaca. Tamo je i sebi pucao u glavu. Dopuđevo tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na zagrebačkoj Šalati.

Dopuđ je mladi ljubavni par usmrtio pištoljem koji je ilegalno posjedovao. Prema riječima njegove bake, Jele Šajtoš, vjerojatno ga je nabavio na dan ubojstva. Policija nije utvrdila od koga je i gdje Dopuđ nabavio pištolj. Njih troje bili su dio istog društva.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još