Crna kronika KUTINA - ZAGREB

Je li tko vidio nestalog Igora Pernara?

  • Autor: tportal.hr
  • 12.3.2009 17:19:18
  • 12.3.2009 16:58:21

Policijskoj postaji Kutina u utorak je prijavljen nestanak Igora Pernara, rođenog 1979. godine, s prebivalištem u Kutini, Kralja Petra Krešimira IV. br. 53

KUTINA - Prijavu nestanka podnio je njegov prijatelj, koji je naveo da je Igor 9. ožujka u poslijepodnevnim satima u Kutini otišao u smjeru željezničkog kolodvora radi odlaska u Zagreb na posao, gdje se nije pojavio te mu se od tada gubi svaki trag.

Igor je visok oko 180 centimetara, jače je tjelesne građe, okrugla lica, tamnoplave kratke kose, svijetloplavih očiju, a u trenutku odlaska bio je odjeven u svijetloplave traperice, majicu kratkih rukava sa znakom kluba Dinamo i brojem 24 na leđima, gornji dio trenirke plave boje, crnu zimsku jaknu s narančastim napisom na leđima 'Pro acustic security', a na nogama je imao poluvisoke crne tenisice.

Kako dosadašnje mjere traganja za Igorom Pernarom nisu dale rezultate, policija poziva građane koji imaju bilo kakva saznanja o njegovom kretanju ili trenutačnom boravku, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, osobno ili na telefon 92.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još