WHAT?

Hrvat ozlijedio Austrijanku i pokušao pobjeći

12.03.2009 u 13:03

Bionic
Reading

Hrvatski snowboarder zabio se u utorak ujutro na austrijskom skijalištu Nassfeldu u 32-godišnju skijašicu i ozlijedio je, piše Austrian Times. Muškarac (38) je nakon nesreće na stazi pobjegao, no uhvatio ga je otac skijašice iz Hermagora

Nesreća se dogodila oko 10.30 sati prekjučer ujutro, a u sudaru s Hrvatom austrijskoj je skijašici ozlijeđen ligament. Austrian Times navodi kako joj je Hrvat pokušao pomoći, ali je potom odlučio nastaviti svojim putem jer se nisu mogli sporazumjeti. Naime, on ne govori njemački, a Austrijanka ne zna engleski, piše Jutarnji list.

Kada je otac skijašice, inače policijski službenik izvan dužnosti, vidio snowboardera kako odlazi, krenuo je za njim i uhvatio ga prije nego je stigao do vučnice. Kako je u blizini ski lifta bilo nekoliko službenika koji su govorili engleski, objasnio je zašto je ozlijeđenu Austrijanku ostavio na stazi. Službenici skijališta odlučili su da Hrvata neće kazniti za nepružanje pomoći, ali bi mogao odgovarati za nenamjerno nanošenje ozljeda.