AKCIJA U DUBROVNIKU

Pogledajte potjeru za djevojkama koje nisu platile večeru

20.05.2011 u 18:21

Bionic
Reading

Nesvakidašnji prizor šokirao je sinoć posjetitelje dubrovačkog hotela Hilton International: potjera za mladim djevojkama koje su pokušale izbjeći plaćanje računa za večeru

Dok je sinoć šest mladih djevojaka večeralo u dubrovačkom hotelu Hilton International nitko nije ni slutio da će sve završiti filmskom scenom potjere. Naime, nakon što su objedovale predjelo, glavno jelo i desert, djevojke su odlučile pobjeći kako ne bi morale platiti račun od 950 kuna, piše portal Dubrovniknet.hr.

Jedna po jedna djevojka počela je odlaziti na toalet, a takvo ponašanje osoblju hotela postalo je sumnjivo. U jednom trenutku strankinje su počele trčati prema izlaznim vratima, a osoblje ih je pokušalo zadržati. Vikali su za njima: 'Držite ih, lopovi! Zovite policiju!', no pet djevojaka ipak je uspjelo pobjeći, a jedna je usput recepcionaru i razderala odijelo.

Šestu djevojku osoblje hotela uspjelo je uhvatiti, a onda su se njezine prijateljica solidarno vratile i platile su račun. Kako je izgledala potjera, pogledajte u video prilogu.