KRIJUMČARIO KOKAIN?

Krojf pušten iz pritvora u Mostaru

19.05.2011 u 22:09

Bionic
Reading

Miljenko Žaja Krojf pušten iz pritvora u Mostaru nakon što ga je ispitao državni odvjetnik BiH vezano za tjeralicu koju su za njim raspisale vlasti u Hrvatskoj i istrage u kojoj je još uvijek osumnjičen za međunarodno krijumčarenje kokainom, potvrdili su u četvrtak ha Hinu iz Državnog odvjetništva

'Državni odvjetnik je ispitao gospodina Žaju vezano za tjeralicu koju je za njim raspisao Županijski sud u Zagrebu, ali i vezano za istragu u kojoj je osumnjičen za međunarodnu trgovinu drogom', rekla je glasnogovornica Državnog odvjetništva BiH Selma Hećimović.

Dodala je da je pušten iz pritvora jer 'ne postoji opasnost od bijega', ali da se protiv njega nastavlja istraga budući da je osumnjičen za krijumčarenje kokaina. Glasnogovornica Hećimović rekla je i da će istražitelji u nastavku istrage analizirati dokaze koji su prikupljeni u objektima koje je koristio Krojf.

Miljenko Žaja Krojf uhićen je jutros u Čapljini, a dvojica braće Ante i Petar Čosić u Tomislavgradu u sklopu međunarodne istrage o krijumčarenju kokaina koji je zaplijenjen u Španjolskoj.