Crna kronika MARIHUANA TEŠKA 100.000 KUNA

Šest osoba uhićeno zbog zlouporabe droga

U akciji 'Senior' šest osoba s osječkog i vinkovačkog područja, od kojih su četiri danas privedene u Istražni centar osječkoga Županijskoga suda, osumnjičeno je za više kaznenih djela zlouporabe droga, izviješćeno je danas na konferenciji za novinare Policijske uprave (PU) osječko-baranjske

Nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja i izvida u premetačinama domova i automobila osumnjičenika te osječkog ugostiteljskog objekta, ukupno je pronađeno 1,05 kilograma marihuane, vrijedne oko 100.000 kuna, desetak stabljika konoplje, precizne digitalne vage te manja količina praškaste tvari nalik na kokain, kazala je službenica za odnose s javnošću PU-a Ivana Delaš.

Utvrđeno je da su 37-godišnjak iz Vinkovaca, 50-godišnjak, 44-godišnjak, 41-godišnjak iz Osijeka počinili više kaznenih djela zlouporabe droga, zbog čega su danas privedeni u Istražni centar osječkoga županijskog suda, dodala je. Pod kriminalističkom istragom je i 25-godišnja Osječanka, u čijem su automobilu pronađena 43 grama marihuane, te 23-godišnji Osječanin, u čijem je domu pronađeno sedam stabljika konoplje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljene su premetačine domova i ugostiteljskih objekata te više osobnih automobila na osječkom i vinkovačkom području.

Policijski službenici nastavljaju izvide kako bi otkrili druge osobe koje su bile uključene u te kriminalne radnje, kazala je Delaš.

Voditelj odsjeka zlouporabe droga PU-a Toni Škrinjar kazao je kako se sumnja da je droga prodavana i u ugostiteljskim objektima te kako je utvrđeno da jedan od kanala opskrbe drogom u toj županiji dolazi s vinkovačkog područja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još