STRAVA U PLETERNICI

Rodila, pa brutalno ubila tek rođenu djevojčicu

12.05.2011 u 15:14

Bionic
Reading

U utorak je u dvorišnoj zgradi obiteljske kuće na području Pleternice 35-godišnjakinja rodila zdravu djevojčicu. Umjesto u radost, događaj se pretvorio u pravi horor. Odmah nakon što je bebi podarila život, majka joj ga je i oduzela

U dvorišnoj zgradi svoje obiteljske kuće 35-godišnjakinja je na surov način ubila svoju tek rođenu kćerkicu, nanijevši joj teške ozljede glave od kojih je djevojčica preminula. Iako je nedužnoj bebi na brutalan način

oduzela život, žena se za sebe ipak pobrinula. Kada je osjetila da joj nakon poroda nije dobro, zbog krvarenja je isti dan potražila liječničku pomoć.

Liječnici Opće županijske bolnice Požega odmah su dojavili policiji da su oko 23 sata zaprimili 35-godišnju pacijenticu koja im je rekla da je tijekom poslijepodneva kod svoje kuće rodila i ostavila dijete. Policajci su se odmah uputili u dom 35-godišnjakinje, gdje ih je u dvorišnoj zgradi obiteljske kuće dočekao potresan prizor.

Novorođenče je bilo mrtvo s vidljivim teškim ozljedama na glavi. Svaku sumnju da je majka ubila bebu otklonila je obdukcija kojom je utvrđeno da je dijete rođeno živo i zdravo, a smrt je nastupila od naknadno nanesenih ozljeda.

Kriminalističkim istraživanjem potvrđeno je da je 35-godišnjakinja nakon poroda usmrtila svoje dijete te protiv nje slijedi kaznena prijava za čedomorstvo, zbog čega bi u zatvoru mogla provesti od jedne do osam godina.

I nakon što odsluži kaznu, ostat će neobjašnjivo zašto se žena, kojoj je to trebalo biti prvo dijete, odlučila na tako monstruozan čin. Kako doznajemo, 35-godišnjakinja, koja nije udana, ne boluje od duševnih bolesti i nikada nije bila liječena niti hospitalizirana zbog psihičkih problema.