AUTOMOBIL IZGORIO

Čak osmero ozlijeđenih u sudaru

08.05.2011 u 09:37

Bionic
Reading

Teška prometna nesreća, s još nesagledivim posljedicama za čak osam osoba, dogodila se noćas oko 1.45 na županijskoj cesti u selu Novaki nedaleko od Slatine

Prema neslužbenim izvorima, došlo je do sudara osobnog automobila virovitičkih registarskih oznaka, u kojemu je bilo petero mladića i djevojaka iz susjednog sela Cabuna, te džipa osječkih registarskih oznaka s trojicom lovaca koji su se vraćali kući.

Od siline sudara zapalio se i ubrzo u potpunosti izgorio Opel u kojemu su se nalazili mladići i djevojke, dok je džip s lovcima završio na desnom boku u jarku. Unesrećenima su vrlo brzo prvu pomoć pružili liječnik i medicinsko osoblje slatinske Službe hitne medicinske pomoći nakon čega su zbrinuti u virovitičkoj bolnici.

Dvije od najteže ozlijeđenih osoba, koje su zadobile frakturu čeljusti i frakturu zdjelične kosti, danas će biti prevezene u osječki klinički centar na daljnje liječenje. Neslužbeno doznajemo da ozlijeđene osobe nisu u životnoj opasnosti. Policija provodi kriminalističko istraživanje te teške prometne nesreće.