VRTNI PATULJCI MOGU ODAHNUTI

Majka s dvije kćeri krala vrtne patuljke, pčele, žabe

29.04.2011 u 17:10

Bionic
Reading

Vrtne patuljke, pčele i žabe, košarice i svjetiljke krale su uoči Uskrsa 39-godišnjakinja i njezine dvije kćeri starosti 13 i 15 godina, no policija im je ušla u trag i prekinula niz bizarnih krađa

Policijske postaje u Županji i Vinkovcima okončale su kriminalističko istraživanje nad majkom i njezinim kćerima utvrdivši da su u svom 'pohodu' otuđile 70-ak lampi i solarnih svjetiljki te više od 110 ukrasnih betonskih i plastičnih figurica patuljaka, pčela, žaba, košarica i drugog ukrasnog asortimana iz vrtova i dvorišta. Na meti neobične trojke, za koju policija navodi kako je sa zapadnog dijela Vukovarsko-srijemske županije, bile su obiteljske kuće na području Vinkovaca i Županje. Materijalna šteta procijenjena je na 4.500 kuna.

Majka je kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru, protiv njezine starije kćeri podnesena je kaznena prijava općinskom državnom odvjetniku za mladež, dok je protiv 13-godišnjakinje dostavljena obavijest državnom odvjetništvu i Centru za socijalnu skrb.