NEPOZNATI DETALJI ZLOČINA

Kod Čakovca jedan bratić ubijen, drugi teško ranjen

26.04.2011 u 09:52

Bionic
Reading

Tijelo 30-godišnjaka preminulog uslijed ubodnih rana, a nedaleko od njega i teško ozlijeđenog 20-godišnjaka, sinoć je pronašla međimurska policija koja provodi intenzivna kriminalistička istraživanja da se utvrdi što se dogodilo

U blizini poljoprivrednog dobra tzv. Ekonomije, između naselja Podturen i Ferketinec, sinoć između 21 i 22 sata dogodilo se teško ubojstvo. Ubijen je 30-godišnjak iz Palinovca koji je preminuo uslijed više zadobivenih ubodnih rana.

U njegovoj blizini, kao su izvijestili iz PU Međimurske, pronađen je 20-godišnjak iz Palinovca, koji je zadobio tešku tjelesnu ozljedu u vidu potresa mozga, zbog čega je hospitaliziran u čakovečkoj Županijskoj bolnici.

Na mjestu događaja pronađen je osobni automobil preminulog muškarca marke Mercedes austrijskih registracijskih oznaka, kao i osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka u vlasništvu povrijeđene osobe.

Tijelo preminule osobe prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu gdje će se obaviti sudska obdukcija.

'Ubijeni i teško ozlijeđeni, koji je u bolnici, ali pri svijesti te razgovara, rodbinski su povezani. Riječ je naime o bratićima. No što se sinoć dogodilo ne mogu zasada reći jer se činjenice još utvrđuju. Za sada su sve mogućnosti otvorene', rekao nam je Krunoslav Gosarić, glasnogovornik PU međimurske, kojeg smo upitali isključuje li se međusobni obračun ili napad na bratiće od strane treće osobe.