Crna kronika POTOM PAO NIZ PADINU

Mrtav pijan skakao po haubi policijskog auta

Za vrijeme dok su na području Čavli kod Rijeke noćas oko tri sata policajci obilazili teren na haubu njihove Škode Octavije skočio je 25-godišnjak iz Bakra

Bez povoda je počeo udarati po vozilu i verbalno napadati policijske službenike auto-ophopdnje. Budući da nije prestao ni nakon policijskih upozorenja i naredbi, policajci su upotrijebili sredstva prisile, odnosno tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje, priopćeno je iz policije.

Pritom je mladić, kojemu je kasnije izmjereno 2,00 promila alkohola u krvi, intenzivno pružao otpor te se zajedno s dvojicom policajaca otkotrljao s ceste niz padinu od šest metara.

Pozvana su kola Hitne medicinske pomoći te su sva trojica završili u sušačkoj bolnici, gdje su im svima konstatirane lakše tjelesne ozljede. ‘Bijesni’ Riječanin je i u bolnici, dok mu je pružana medicinska pomoć, prijetio policajcima.

Zbog kaznenog djela prijetnje i napada na službenu osobu, protiv njega je, u konzultaciji s Općinskim državnim odvjetništvom, podnijeta kaznena prijava, kao i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još