PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA

U tri dana desetorica zatečena s heroinom i marihuanom

18.04.2011 u 14:23

Bionic
Reading

Na području Primorsko-goranske županije u tri dana, proteklog četvrtka, petka i subote, policija je zatekla deset osoba s marihuanom i heroinom te protiv svih podnijela kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima

Trojica Riječana, starosti 16, 18 i 20 godina, zatečeni su u Citroënu u Lubanjskoj ulici u Rijeci s marihuanom.


Na području Matulja, u vozilu VW Bora riječkih registarskih oznaka, policija je zatekla 33-godišnjaka iz Kastva. U vozilu je pronađeno osam PVC vrećica s marihuanom ukupne težine 40 grama i 11 PVC vrećica s heroinom ukupne težine 11 grama. Taj je Kastavac zbog kaznenog djela zlouporabe opojnih droga, uz kaznenu prijavu, priveden istražnom sucu Županijskog suda u Rijeci.

Nadalje, u mjestu Belej na otoku Cresu, u parkiranom vozilu Škoda Felicia, riječkih registarskih oznaka, zatečeno je pet osoba od 19 do 22 godine. U vozilu je pronađena PVC vrećica sa 1,99 grama marihuane, za koju je istragom utvrđeno da pripada 18-godišnjaku iz Cresa.

U Delnicama je pak, u Supilovoj ulici, ophodnja zaustavila VW Golf delničkih oznaka, kojim je upravljao 19-godišnji Delničanin. Testiran je na prisutnost opojnih droga u organizmu, a nalaz je bio pozitivan na kemijski spoj THC. Pretragom vozila pronađena je PVC vrećica sa 9 grama marihuane.