PRORADILA MU SAVJEST?

Ukrao novac iz kladionice pa ga za sat vremena vratio

11.04.2011 u 14:36

Bionic
Reading

Više nego neobična krađa dogodila se jučer u kladionici u Slavonskom Brodu. Nakon što je ukrao utržak, kradljivac se vratio na mjesto zločina kako bi zaposlenici vratio novac

Iskoristivši nepažnju 31-godišnje zaposlenice sportske kladionice, 51-godišnji muškarac se oko 13 i 30 sati ušuljao iza pulta te je neopaženo, iz nezaključane ladice, ukrao preko tisuću kuna, nakon čega je mirno odšetao iz poslovnice.

Je li mu u međuvremenu proradila savjest, ne zna se, no kradljivac se nakon sat vremena vratio u kladionicu kako bi vratio sav ukradeni novac. Tamo su ga, međutim, dočekali policajci koje je zaposlenica pozvala čim je shvatila da je okradena. Policajci su uz potvrdu oduzeli 51-godišnjaku novac, koji su odmah vratili zaposlenici.

Brođanin, koji je od prije poznat policiji po narušavanju javnog reda i mira, ali i po sitnim krađama, uhićen je, te je doveden u službene prostorije policije, gdje je odbio alkotestiranje. Kriminalističko istraživanje nad 'poštenim' kradljivcem još je u tijeku.