VLASNIKA DOČEKALE PRAZNE POLICE

Iz seoske trgovine ukrao pile, trimere i alate vrijedne 90.000 kuna

04.04.2011 u 19:53

Bionic
Reading

Vješti je lopov noćas doslovno opustošio seosku trgovinu u Podcrkavlju kod Slavonskog Broda, iz koje je ukrao motorne pile, trimere, prskalice i usisivač i razne alate vrijedne 90.000 kuna

Puste su police jutros dočekale 46-godišnjeg vlasnika trgovine, koji je odmah o provali u i krađi obavijestio policiju. Prema dosadašnjim saznanjima, nepoznati je počinitelj najprije nasilno otvorio prozor sa stražnje strane trgovine kroz koji je potom neopazice ušao u jednu od prostorija, nakon čega je provalio vrata i ušao u prodajni prostor trgovine.

Pod krinkom noći, s polica je ukrao osam motornih pila, devet trimera za travu, jednu prskalicu i jedan usisivač, te razne alate i rezervne dijelove, dok je iz registar kase uzeo polog od oko 800 kuna.

Prema riječima 46-godišnjeg vlasnika, kradljivac je iz trgovine odnio robu vrijednu oko 90.000 kuna. Oštećeni je upućen na dostavljanje odštetnog zahtjeva, a policija je započela s kriminalističkim istraživanjem radi rasvjetljavanja ovog kaznenog djela, te podnosi kaznenu prijavu protiv zasad nepoznatog počinitelja.