ZAVRŠIO U ZATVORU

Balavac se iživljavao nad bolesnom djevojkom

04.03.2009 u 15:18

Bionic
Reading

Šibenski 15-godišnjak, vođa maloljetničke bande koja već mjesecima harači gradskim ulicama sijući strah i paniku, pao je u ruke policije zbog brutalnog iživljavanja nad štićenicom Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac

Uslijedilo je potom serijsko privođenje njegovih kompanjona, 19-godišnjeg Ivana N. te trojice maloljetnika iz skupine, u dobi od 14 do 17 godina.

Nesretnu je djevojku 'mozak i pokretač' skupine maloljetnih delikvenata, koja iza sebe ima cijelu seriju prekršajnih i kaznenih djela, na šibenskom Autobusnom kolodvoru nemilosrdno izbatinao i tjerao na bludne radnje. Najprije ju je presreo na kolodvoru te je pred svojim kompićima pokušao nagovoriti, a onda i prisiliti na oralni seks, nudeći joj novčanicu od 10 kuna za 'uslugu', piše Slobodna Dalmacija.

Maltretiranje je nesmiljeno nastavio tjerajući djevojku da se razodjene do gola, kako bi njezinu nagu fotografiju stavio na internetski portal i izvrgnuo je ruglu. Smoždena je djevojka u bliskom susretu s vođom bande zadobila niz hematoma i poderotina po tijelu, a kada se uspjela othrvati i spasiti bijegom, zatražila je liječničku pomoć. Osim pretrpljenog šoka i vidljivih tjelesnih ozljeda, djevojka je, navodno, u trenutku hospitalizacije povraćala krv.