DRAMA U ZAPREŠIĆU

Pijan ubo suprugu nožem pa se pokušao ubiti

29.03.2011 u 13:13

Bionic
Reading

Tomislav Z. (54) osumnjičen je da je alkoholiziran kuhinjskim nožem pokušao ubiti svoju 40-godišnju suprugu nakon svađe u njihovoj obiteljskoj kući u Ulici Branka Jančića u Gornjem Laduču kraj Zaprešića

Nakon svađe koja je, kako je neslužbeno doznala VLM agencija, trajala u kuhinji, bijesni suprug posegnuo je za kuhinjskim nožem i krenuo prema supruzi. Srećom, za vrijeme sukoba njihova zajednička djeca bila su u školi.

Žena je, sva prestrašena i užasnuta, pred pomahnitalim suprugom pobjegla u dvorište, a muž za njom. Kada ju je sustigao, više puta ju je ubo u prsni koš, a zadao joj je porezotine i na glavi te vratu. Žena je uspjela pobjeći iz dvorišta i potražiti pomoć kod susjeda. Za to vrijeme suprug se je krenuo rezati po zapešćima.

Došla je i policija, a supružnicima je liječnička pomoć pružena u KB Sveti Duh, gdje su liječnici oboma ustanovili lakše tjelesne ozljede. Osumnjičenog Tomislava Z. odvezli su zatim u psihijatrijsku bolnicu Vrapče. Supruga prije ovog događaja nije prijavljivala da je suprug bio nasilan niti da je prijetio.

Još dva obiteljska nasilnika odvela je zagrebačka policija istražnom sucu Županijskog suda. Salko F. osumnjičen je da zlostavljao 47-godišnju suprugu i njihovo dvoje djece. Suprugu je davio, vukao za kosu, šutao te udarao, kao i djecu. P.B. (67) osumnjičen je da je prijetio smrću svojoj 60-godišnjoj supruzi.