Crna kronika PROTJERAN IZ HRVATSKE

Mostarac ilegalno boravio u Puli pa poznanicima prijetio ubojstvom

Pulska je policija uhitila 34-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, kojeg se sumnjiči da je prilikom nezakonitog boravka u Republici Hrvatskoj počinio dva kaznena djela prijetnje ubojstvom poznanicima

Kako je utvrdila policija, Mostarac je početkom siječnja u Kovačićevoj ulici u Puli zaprijetio 25-godišnjakinji iz Pule da će je ubiti ako ikome ispriča da je pobjegao iz zatvora. Također, tereti ga se i da je početkom veljače kod tvrđave Kaštel u Puli prijetio 30-godišnjaku iz Požege da će ga ubiti.

Osim toga, kriminalističkom istragom utvrđeno je da 34-godišnjak nezakonito boravi na području Pule otkad je ilegalno ušao u Republiku Hrvatsku, krajem kolovoza 2010. godine, tako što je pješice zaobišao granični prijelaz Slavonski Brod.

'Zbog počinjenih djela prijetnje, protiv državljanina Bosne i Hercegovine slijede kaznene prijave redovnim putem, dok mu je zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nadzoru državne granice i Zakona o strancima izrečena zabrana ulaska i boravka na području Republike Hrvatske u vremenu od jedne godine, nakon čega je prisilno udaljen s područja Republike Hrvatske', izvijestila je PU istarska.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još